skip to Main Content

Stall Win Travtränare André von Dabrowski – välkommen till travets värld

Stall Win Travtränare André von Dabrowski har sin verksamhet på den otroligt vackra och kompletta anläggningen Skönabäck Sweden.

Dessa dagarna kommer vi att ge er en inblick i travhästarnas och travets värld. Du kan bl.a prova på att köra travhäst. Du kör dubbelsulky, (snabbt ute på rakbanan eller en mysig tur genom skog på den kuperade slingan). Det blir rundvisningar på anläggningen och du kan ställa frågor om travets värld, kanske ta reda på vad det innebär att vara andelsägare i en häst. Det kommer finnas möjlighet dessa dagar att teckna sig för andelar i travhäst hos oss och just dessa dagar ges fina rabatter. Under lördagen kommer vi ha en spelexpert på plats som håller i en liten spelskola. Det kommer då även finnas möjlighet att tillsammans med hen sätta ihop dagens V75, vars system de som är på plats hos oss då kan gå med i. Naturligtvis kommer vi ha lite tävlingar under dagarna, både i stallet men även en vacker tipsrunda genom Skönabäcks Naturvårdsområde. Tävlingar och priser kommer finnas för såväl stora som små. För barnen kommer det naturligtvis finnas möjlighet till ponnyridning. Tillsammans med Skönabäck Sweden kommer vi arrangera enklare fika och grillning till självkostnadspris.

Dubbelsulky kommer att vara alla dagar kl 10.30 och 14.30. Det finns 5 platser per tid. Frågor och anmälan till louise@stallwin.com, först till kvarn gäller. Vid anmälan uppge namn och om du vill köra en lugn tur i skogen eller pröva på lite mer fart på rakbanan.
Hjälm, glasögon och säkerhetsväst finns på plats. Långbyxor är att föredra.
Minimiålder 12 år. Maxvikt 85 kg. Du bör inte ha några skador som hindrar dig från att enkelt själv komma upp i vagnen.
Aktiviteten sker på egen risk.

Ponnyridning varje dag 11.30-12.30
Finns hjälm och säkerhetsväst att låna.
Maxvikt 45kg.

Öppettider: 2/7-4/7 kl 10-15
Pris: Fritt inträde och deltagande
Förbokning: För att köra travhäst, se information ovan.
Övrigt: Skyddsutrustning som hjälmar och säkerhetsvästar finns att låna.

Stall Win Travtränare André von Dabrowski
Skönabäck Sweden
Skönabäck 18
274 91 Skurup
www.stallwin.com

Back To Top