skip to Main Content

Sponsorer

Ökab vektor_ligg

Österlens Kraft är ett litet lokalt företag som sätter dig som kund i centrum. Vi har som mål att kunna serva dig på bästa sätt. Österlens Kraft är en ekonomisk förening som ägs av medlemmarna på Österlen. Det finns ingen ägare utöver medlemmarna som ställer krav på avkastning.

center

Centerkvinnorna är gröna, liberala feminister. Vi har kämpat för kvinnors rättigheter sedan 1932. Vårt mål är ett jämställt samhälle, där alla kvinnor och män har samma förutsättningar att förverkliga sig själva och sina drömmar. Vi strävar efter att lyfta kvinnor i samhället.

I Sparbanken Skåne och Swedbank har vi lång erfarenhet av att förvalta stiftelser. Att ta hand om en stiftelses verksamhet och kapital ser vi som ett viktigt förtroendeuppdrag. Vi erbjuder tjänster som täcker allt från administration till kapitalförvaltning.

SFReklam_Logo

Låt SF Reklam AB bli ett av dina verktyg i slaget om din uppmärksamhet och ökad varumärkeskännedom. Vi har över tjugo års erfarenhet av företagsprofilering på en mängd olika material och föremål så som skyltar, utskrifter & dekaler, bildekor, vepor, textil och presentreklam.

Lokalföreningen Brösarp Woody Logo neg

Lokalföreningen i Brösarp är en ekonomisk förening med cirka 200 medlemmar. Vi säljer det mesta inom bygg och trädgård, men även lite för lantbruket. Samarbetet med Lantmännen och Woody ger oss tillgång till ett brett utbud av kvalitetsprodukter till rimliga priser.

Djuronatur

Tack till

Restaurang Allé på Österlen

Samarbetspartners

spons-svabesholm

Svabesholms Kungsgård har gamla anor ända ifrån början av 1600-talet. Fram till 1834 fungerade gården som ryttmästarboställe och här hölls flera hundra hästar som användes i Kavalleriet. Även idag har hästarna en framträdande plats på gården. En mötesplats för fest, glädje och gemenskap.

Destination Häst är ett Leaderfinansierat projekt som arbetar för att göra Sydöstra Skåne till en stark hästturismdestination och som ska gynna ett hållbart hästföretagande. Varför välja mellan mellan semester och häst när du kan få båda delarna?

Vill du också vara med och sponsra Hästrundan?

Vi ger er möjlighet att synas i samband med detta event och tillfälle att möta era kunder i ett trevligt sammanhang.

Ett samarbete med Hästrundan ger ditt företag en möjlighet att nå nya kunder, både skåningar och turister. Visste du att det i Sverige finns ca 300 000 hästar och att ca 5% av Sveriges befolkning är direkt engagerade i sporten? Lägg sen till alla familjemedlemmar. Du bidrar till att stärka området och visa att hästnäringen är viktig i vår region. Dessutom hjälper du till att bibehålla en levande landsbygd och en att stötta verksamheter för barn och ungdomar.

Sponsorpaket

1. Huvudsponsor, kostnad 5000 kr +
2. Stora paketet, kostnad 4000 kr
3. Lilla paketet, kostnad 2000 kr
4. Stödsponsor, 500 kr

Läs mer om våra olika sponsorpaket innehåller eller kontakta oss för mer information hastrundan@hastrundan.se.

Back To Top