skip to Main Content

Som en hållbar sparbank har vi fullt fokus på våra kunders bästa och eftersom vi inte har några aktieägare som kräver utdelningar väljer vi istället att återinvestera delar av vår vinst till samhället omkring oss. Det är vad vi kallar en hållbar bankidé.

Event in Skåne ska vara ett kompetenscentrum och en samverkanspartner vad gäller event i Skåne samt verka för att fler, större och bättre event, mässor och kongresser förläggs till regionen.

Centerpartiet är en öppen folkrörelse som finns i hela landet. Med 38 000 medlemmar i Centerrrörelsen är vi Sveriges tredje största politiska parti. Nya medlemmar välkomnas varmt och har alltid möjlighet att påverka vår politik.

Juridika – http://juridika.se

Samarbetspartners


Destination Häst

http://www.destinationhast.se

Destination Häst är ett Leaderfinansierat projekt som arbetar för att göra Sydöstra Skåne till en stark hästturismdestination. Varför välja mellan mellan semester och häst när du kan få båda delarna?

 

Sydöstra Skånes Ridledsförening

http://www.ystadosterlensridled.se

Sydöstra Skånes Ridledsförening verkar för att skapa goda möjligheter för en säkrare ridning i skog och mark i Ystad-Österlenregionen och för att bidra till en positiv utveckling av hela regionen.

 

Vill du också vara med och sponsra evenemanget?

Vi ger er möjlighet att synas i samband med detta event och tillfälle att möta era kunder i ett trevligt sammanhang. Läs mer här om våra olika sponsorpaket eller kontakta oss för mer information.

Kontakt:
Anders Thuresson, Svabesholm Kungsgård
anders@svabesholm.se
070-669 50 25

Back To Top