skip to Main Content

Tack till alla som gjorde 2019 års Hästrunda möjlig!

I Sparbanken Skåne och Swedbank har vi lång erfarenhet av att förvalta stiftelser. Att ta hand om en stiftelses verksamhet och kapital ser vi som ett viktigt förtroendeuppdrag. Vi erbjuder tjänster som täcker allt från administration till kapitalförvaltning.

Välkommen till kommunen på Österlen i sydöstra delen av landskapet Skåne med Östersjön i öster. På somrarna strömmar turisterna till Österlen, men här finns något för besökaren året om. Simrishamn har behållit sin karaktär av småstad, fortfarande saknar vi både trafikljus och parkeringsavgifter.

På Svedea försäkrar vi inte allt. Men det vi försäkrar är vi riktigt bra på. Idag har fler än 275 000 kunder gett oss sitt förtroende och vi fortsätter att växa.

Svabesholms Kungsgård har gamla anor ända ifrån början av 1600-talet. Fram till 1834 fungerade gården som ryttmästarboställe och här hölls flera hundra hästar som användes i Kavalleriet. Även idag har hästarna en framträdande plats på gården. En mötesplats för fest, glädje och gemenskap.

Samarbetspartners

 

http://www.destinationhast.se

Destination Häst är ett Leaderfinansierat projekt som arbetar för att göra Sydöstra Skåne till en stark hästturismdestination och som ska gynna ett hållbart hästföretagande. Varför välja mellan mellan semester och häst när du kan få båda delarna?

 

Vill du också vara med och sponsra evenemanget?

Vi ger er möjlighet att synas i samband med detta event och tillfälle att möta era kunder i ett trevligt sammanhang. Läs mer här om våra olika sponsorpaket eller kontakta oss för mer information.

Kontakt:
Anders Thuresson, Svabesholm Kungsgård
anders@svabesholm.se
070-669 50 25

Back To Top